Jouw auto uit elkaar halen

Een autodemontagebedrijf houd zie voornamelijk bezig met het uit elkaar halen van oude auto’s die afgeschreven zijn. autodemontage bedrijf houd zich ook bezig met het inkopen van schade auto’s die bijna niet meer kunnen rijden of juist helemaal niet meer kunnen rijden die kopen ze dag heel goedkoop in. Als de auto’s zijn ingekocht kijken de medewerkers die er heel veel verstand van hebben, hun bepalen of de auto echt helemaal klaar is en niet meer op de weg mogen. Of dat de auto nog in een redelijke goede staat is en nog gewoon op de weg kunnen. Als ze bepalen dat de auto niet meer de weg op kan moet de auto afgemeld worden bij het RDW. Als dat gedaan is en de auto afgeschreven is mag het absoluut niet meer op weg rijden want dan is het niet meer verzekerd. En de auto mag niet voor niks niet meer de weg op natuurlijk.

autodemontagebedrijf

Als de auto is afgeschreven bij het RDW gaat het echte werk beginnen. Alles wat nog gebruikt kan worden van de auto wordt uit de auto gehaald en gerecycled. De banden die onder de auto liggen die worden heel vaak hergebruikt als ze nog in goede staat zijn worden ze schoongemaakt en halen ze al het vuil uit het profiel. zodat de band in goede staat verkocht kan worden en je er nog best veel geld voor kan krijgen. Als de band in hele slechte staat is en er absoluut niks meer mee gedaan kan worden. Versnipperen ze de banden en wordt het gebruikt voor bijvoorbeeld kunstgraskorrels dat op de sportvelden ligt. Naast de banden zit er ook nog vloeistof in de auto, al het vloeistof dat in de auto zit wordt er op een speciale manier eruit gehaald en verwerkt en soms ook nog hergebruikt. Ook de ramen die nog in de auto zitten worden uit eruit gehaald en gerecycled. Als alles uit de auto is dat nog van waarde was is er alleen nog maar ijzer over. Dat ijzer wordt klein gemaakt en verkocht aan metaalbedrijven die het vervolgens om smelten en er iets anders van maken.

Waarde van jouw auto

Als jij nou een auto hebt die schade heeft is de kans zeer aanwezig dat er veel autodemontage bedrijven geïnteresseerd zijn in jouw auto. Ze kopen je auto altijd voor een goede prijs. Autodemontagebedrijven zijn superblij met elke schade auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *