Opleiding financiële administratie

Twijfel je over een opleiding financiële administratie? Het is een opleiding die heel waardevol voor je cv kan zijn. Ieder bedrijf heeft namelijk een administratief medewerker nodig en met de richting financieel ben je helemaal waardevol, zeker in een sector waar financiële aspecten nog moeilijk zijn. Of juist waar ze van groot belang zijn. Je kunt een opleiding financiële administratie volgen bij Fabius. Ze hebben overal in Nederland leslocaties en je hoeft maar één keer per week naar een les. Zo heb je genoeg tijd over om thuis of op je werk te zijn, maar houd je ook de discipline om door te zetten.

Inhoud van de opleiding

De opleiding financiële administratie bestaat uit twee delen. Het grootste deel is het eerste. De eerste dertig weken volg je eigenlijk de opleiding administratief medewerker. Hierbij komen de onderwerpen kantoorpraktijk, typvaardigheid, MS Office en bedrijfstaal en rekenen aan bod. Daarna heb je nog 10 weken voor de opleiding financiële administratie is afgerond. In die weken ga je je verdiepen in het stukje financiële administratie. Het is ook mogelijk andere opleidingen in de financiële richting te volgen na de opleiding administratief medewerker.

Waar, wanneer en hoe duur?

Een les duurt drie uur. Zo’n les kun je op één dag in de week in de ochtend of in de avond hebben. Dat kan op ruim 50 locaties over heel Nederland en dat kun je dus zelf kiezen. Bij de locaties staat op deze pagina aangegeven wanneer de eerstvolgende startdata zijn. Je kunt daar ook zien dat de dagen afhankelijk zijn van het dagdeel dat je kiest en de startdatum. Wel beginnen alle lessen om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Ook zijn de kosten altijd hetzelfde, waar en wanneer je de opleiding ook volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *